Pyyyys.

Jag har en gammal klasskompis från tiden på Nackademin som gärna vill para ihop mig med någon. Hon skickade ett sms i helgen där hon lite fint la fram att om jag hade tråkigt kunde få gå på dejt. Med hennes hästskötare. Jag blev förstås lite förskräckt. Är det nog ännu. Vet inte vad som är värst, vad jag har att vänta mig eller vad hon har att vänta sig.

Har fått hennes nummer och borde ringa och fråga ut henne på något, men jag vågar inte. Ett sms lär jag börja med. Får se om jag ens kommer så långt. Ja, se det där med att dejta är inget jag är sådär jättebra på, kanske.

Morsan sa just när jag snacka i fånen med henne att en sommarvikarie på hennes jobb ska plugga i Västerås, på Beteendevetarprogrammet. Så jävla komiskt. En blivande kursare alltså 🙂

Apropå sommarvikarier. Har ju ansökt om tillstånd att få hyra ut lägenheten hos Telgebostäder. har varit där nere på deras kontor kanske 4-5 ggr senaste veckorna. De har haft sommarvikarier i receptionen, som slarvade bort min första ansökan, så nu måste jag skicka in en ny. Jävla amatörer alltså.

Ungefär som jag själv, som strular med pengar och konton och inbetalningar. Men nu är jag på rätt köl igen. Don’t worry be happy.

*frusta*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.