Åh vad segt det är.

Känner inte alls för att packa ner saker i kartonger och bära upp på vinden. Inte heller för att städa efter mig. Men det måste göras, helst så mycket som möjligt idag med. Jobbar ons-tors, sen på fredag kan jag iofs också packa, men bläää. Det är ju så mycket.

Har lagt fram allt från köket som ska med iallafall, blir bara en kartong tror jag. Med kastruller, hushållsmaskiner porslin, glas och bestick. Tar bara med det nödvändiga.

Färden till Västerås igår gick bara bra. Lite struligt blev det när jag kom fram till deras Kundcenter Öst och fick veta att det som stod i brevet, att jag skulle hämta mina nycklar där, inte alls stämde. Fick ta en bulle till det kundcentret som låg i city. Taxiföraren var så snäll att förtälja att Vallby, dit jag ska flytta, är samma som Ronna. Förkunnade att jag är minsann från Hovsjö, så jag är van.

Vad skulle det vara bra för, att berätta en sån sak. Var inte alls så farligt, inte vad jag kunde se. Tycker inte ens det är illa för det första. Värre att folk ens orkar bry sig om vad för folk som bor vart.

Lägenheten var helt okej, lite fläckar på tapeterna, men ja.. är ju inte direkt någon lyxlägenhet. Kommer funka dock. Får tränga in allt jag ska ha med mig. Tog lite kort med, finns att beskåda här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.