hello saferide överallt

Eller Annika Norlin som hon heter. Igår på Allsången på Debaser så var hon hedersgäst. Sjöng High school stalker och en Strokeslåt. Även Lennart Jähkel sjöng en cover. Såg Olle Sarri i kön med. Var varken Håkan, J. Berg eller Andreas Mattson som vi spekulerade lite halvtokigt om. Idag begav sig jag och Oskar till Farsta för att beskåda henne på deras lilla fest. Gemytligt värre med bara ca 100 åskådare. Just nu är jag i Södertälje hos mina föräldrar och myser. Sjukt trött. Imorgon ska jag hem och ladda inför skolstarten.

Att pierca sig är alltid en upplevelse. Har inte kunnat prata ordentligt, inte kan jag le, eller spotta. Tugga mat är lite läskigt. Risken finns att jag fastnar med tänderna i smycket vilket inte är någon bra idé. Ska bli jätteskönt när det är läkt och jag kan leva normalt igen. Vilket förhoppningsvis går fort. Är ju en sjujäkla massa festande såhär i början av studentperioden tydligen. Men det går nog bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.