hey hey heyyy

Jag har fullt upp. Åker hemifrån runt 09 på mornarna, kommer hem runt 23-24. Stackars kissen alldeles ensam hemma. Men det blir ju så såhär i början. Har fixat allt med registreringar och datakonton och även beställt och betalat bredband så om ca 5 arbetsdagar så.

Idag har vi lekt nollelekar och blivit grundlurade av våra faddrar i vår linjeförening Beware. Vi trodde att vi hade hamnat på en föreläsning om beteendevetenskapliga teorier. En av de vi trodde var en kursare ställde en massa frågor som inte alls hade med kursen att göra. Tredje gången så säger föreläsaren att nu får du sluta det här är inte en föreläsning om den boken, varvid hon slänger ifrån sig boken och säger att då tänker inte hon vara med där och rusar ut. Ja, det var förstås mycket mer trovärdigt än så, men min återberättarförmåga är lite begränsad.

Han kutar ut efter henne och sen efter ett väldigt förvirrat tumult inne i salen så kommer alla faddrar och nollekompisar in i samlad tropp. Även de två som agerat föreläsare och upprörd student, iförda de röda overallerna som tillhör oss beteendevetare. Här fattar ju alla att de blivit grundlurade och skrattar lättat ut.

Sen lekt vi och min nollegrupp vann alltihopa! 😉

Nu ska jag på tacobuffé

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.