rule the school

Det gjorde vår spexgrupp igår. Det var först tre väldigt tråkiga och ogenomtänkta bidrag. Man satt liksom och gapade och undrade vad som var vitsen med det hela. Jaha?! *rycka-på-axlarna*

Sen var det några som var lite roligare. Men inte alls lika roliga som våra grabbar och tjejer. Sen efter att de varit uppe så var några som höll liknande klass eller nästan bättre. De gick iallafall vidare så på fredag ska de upp igen i en final och visa om de är roligast i skolan.

Själv kommer jag missa det. Men jag är säker på att det kommer bli ännu roligare på fredag, eftersom de har mer tid att förbereda sig på. Jag blev utnämnd till manager, men jag kommer nog inte behöva göra så mycket. Kanske ser om jag kan hitta dem här utanför skolan snart, de skulle ses vid 15-tiden.

Det är kul att plugga btw. Har suttit och förberett lite svar på seminariefrågorna tills imorgon. Har svarat lite ytligt på hälften hittills. Får se om jag tar resten när jag kommer hem ikväll. Eller så läser jag i boken. Har 250 sidor till nästa tisdag att läsa så, det är ju bra om jag får det gjort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.