Sänkt.

Idag är jag sjuk.

Nu pallade jag visst inte mer. Efter lite lätt misshandel av mig själv de senaste veckorna, med en lightversion av en förkylning. Så blev jag nog sjuk inatt. Jag visste vad jag gav mig in på så jag klagar absolut inte. Men nu kan jag äntligen vila lite. Ett helt dygn.

Imorgon 17.00 börjar nästa aktivitet. Tills dess ska jag läsa och dricka té tills jag spyr. Så min stackars hals får vila lite. Kommer inte prata med någon, inte yttra ett ord i onödan. Behöver nog gå och handla, men annars så sätter jag inte min fot utanför denna dörr.

225 sidor att läsa tills tisdag. Måste bara sätta igång så blir det skitbra. Inget som stör eller så.

Just det, Studentolympiaden ja. Kan ju återberätta lite om hur det gick.

Vi började med att köra boomfighting. Man sitter på en stång och ska försöka slå ner varandra. Som i Gladiatorerna. Jag hoppade över den grenen. Sen var det stadsjakten där man ska hämta saker som står på en lista. Vi tyckte att det gick jättebra, men det var några lag som var bättre.

Sen var det plankskidor. Vi vann över motståndarlaget. Hyfsade poäng. They sucked.

Sen var det dags för lite lunch emellan allt. Tror det var frågequiz om Västerås sen. Tyvärr blev vi totalt överkörda av Vips där, sjuksköterskorna. De var helt rabiata och hade svarat på frågorna innan de ens var ställda. Vi gillar inte Vips.

Sen var det dags för sista grenen som var sumobrottning. Vi blev väl ganska mosade där med, men några poäng knep vi. Sist ut hade vi en hejdundrandes stafett. En vända skottkärra, en runda ägg-i skedbalansering och sen skulle det ätas kolasnöre utan händer. Sen hade vi två tappra Svartåsimmerskor. Tyvärr funkade inte deras luftmadrass så bra. Den liksom gick sönder.

Vi kom näst sist i mål, men eftersom fyra lag blev diskade så blev det en bättre placering.

Så vi höll inte direkt fanan i topp. Förra året kom de som nu är våra faddrar och nollekompisar 2:a.

Men vi kämpade på väl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.