check it

Okej. Idag har jag haft föreläsning. Check.
Okej. idag har jag även haft seminarium. Check.

Sen cyklade jag till Pettersberg för uthämtning av böcker. Sen cyklade jag hem, skulle posta paket med telefon. Trodde jag kunde göra det i Vallby, men icke. Tog cykeln och cyklade åter igen till Pettersberg.

Skönt att fått iväg telefonen. Sen cyklade jag hem och handlade lite junk som vanligt. Sen beställde jag schyssta hörlurar och ett större minneskort till den nya fina mobilen. Tyvärr fanns inte de fina lurarna i lager, så det dröjer väl lite innan de skickar skiten. Tänker inte betala förräns de säger att de fått in det.

Och nu ska jag sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.