Höstpromenad och annat.

Jaha, ny design här igen, blir väl bra. Kvittar för min del. Bytte ut läppringen till läkstaven igen. Jag blev så svullen så jag har fortfarande en känsla av domnad i läppen. Idag har jag försovit mig. Hunnit till litteraturseminariet, suttit och lyssnat på diskussionen där, tagit upp min fråga och fått en massa åsikter. Var kul att så många hade åsikter om det. Sen var det extra kul att vi lyckades vinkla det som jag hoppades. Intressant var, även om jag inte var hundra procent aktiv.

Just nu sitter jag och sammanfattar pragmatikens sätt att lära ut. Dess metod. Ja jisses. Går hyfsat. Sen ska jag läsa in mig på Dialektisk materialism och hitta svagheter. Vi ska opponera mot deras samhälle.

Fick kontraktet på den nya lägenheten idag. Visade min granne och klasskompis Therese hur den såg ut. Vi satt på lunchen idag och spånade om hur man skulle kunna inreda med mina möbler där. Hon har pluggat sånt där på gymnasiet så hon hade en massa idéer. Blir nog skitbra på nåt sätt. Tyvärr är rummen lite dumt fördelade och sovrummet är inte världens största. Men det ska gå ändå.

Var ute och gick i skogen idag, var länge sen. Kände på den där höstiga känslan. Tror det kan bli en ganska bra höst. Trivs bra här. Just det, jag åker hem till helgen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.