huvudbank

Jag kommer bli tokig snart. Känns som jag försöker proppa skallen full med information som högst motvilligt ska in till vilket pris som helst. Läsa kurslitteratur är inte kul ibland. Visst, det är säkert jätteintressanta saker som behandlas. Jag minns ändå inte vad jag läst efteråt. Men jag tvingar mig själv, verkligen tvingar in det. Spänner i käkarna. Får spasmer i lilltån. Vill bara skrika rakt ut.

AAAAAAAAAAHHHHHH!

Någon som känner igen sig?

2 svar till “huvudbank”

  1. HAHA du jag känner igen det där väldigt väl 😀
    Men det är svårt att vinga in, jag brukar ta pauser och göra ngt roligt emellan så blir det lite lättare, hoppas allt klarnar efter föreläsningen emorn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.