Actions speak louder than words

Minns det. Och lev efter det. Glöm alla orden och bara gör. Var lite spontan och impulsiv för en gångs skull. Våga, orka se till att komma iväg. Ligg inte bara och slöa. Sov inte bort all din tid. Sitt inte uppe och vänta på att något ska hända. Sov och och gå ut och fånga dagen efter. Släpp. Vänd. Förbruka din tid med ett leende. Skratta åt det negativa. Ta kontakt, håll kontakt, interagera, inte isolera.

Känn med din omgivning, ge av din tid, släpp in. Låt dig svepas med av känslor. Våga vara patetisk. Skit i dig själv och bry dig om andra. Om de vill att du ska bry dig. Skit i andra och bry dig om dig själv, hela tiden. Kramas mer.

Respektera.

Andra bloggar om: , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.