Bada ikväll kanske?

Tjat om hemtentan idag med, det tycks vara det enda mitt liv handlar om just nu faktiskt. iallafall tills jag är klar, eller tills på fredag. Det går faktiskt väldigt bra just nu känns det som, vilket är skitskönt. Spelade spel till 03 inatt, sen skulle jag upp vid 10, men kom inte upp förräns strax efter 11 någon gång. Slö som jag är så kom jag såklart iväg sent till mitt möte på Mimer, där mitt kontrakt skulle skrivas om. Vad jag inte visste var att jag skulle få nycklarna i handen idag. bestämde mig alltså för att ta lägenheten så fort som möjligt för att slippa vänta på den, därmed ryker merparten av de bonusaktier jag fått från jobbet. Förhoppningsvis så kanske någon flyttar in i min lägenhet redan till december, så får jag bara en månad med dubbelhyra. Vi får se.

Lite svårt att komma igång med flytt just nu dock, främst är det hemtentan som måste bli klar innan jag ens tänker tanken, sen så ska det festas på lördag, handlas outfit till halloweenfesterna, åka hem till södertälje sön-mån eftersom jag ska till tandläkaren måndag morgon. Mitt i allt detta ska jag läsa en jävulskt massa inför nästa kurs. Som börjar måndag eftermiddag. Måste nog börja läsa nu tror jag. Torsdag och fredag får gå åt till det. Med andra ord blir jag kvar här en stund till, även imorgon, men jag hoppas jag blir klar till imorgon.

Isåfall bör jag återgå till arbetet nu, hejdå.

Andra bloggar om: , ,

Intressant

4 svar till “Bada ikväll kanske?”

  1. Världen är liten! Jag läser i Eskilstuna men befinner mig nu i min hemkommun för att inte tappa fokus så att säga. Herregud har du skrivit en hel sida bara om vad kunskap är? En av mina kompisar har också gjort det.. men..hur i hela jesu namn ska du då kunna få in allt skit på max 6 sidor? Jag ska bara koppla begreppen i uppgift två till mitt eget liv, sen är jag klar. Tacka fan för det. Jag lär ju ha skrivit kortast av alla, men jag tycker ändå att jag har fått med kontentan av det och det är väl det som är poängen. + en fin bild på Albert Einstein för att illustrera det hela, eller bara smöra? Jag vet inte, en bra bild är det i alla fall.

  2. Javisst är den. Jag liksom hoppades att det inte skulle vara sådär jättestrikt med sidorna. Tycker det är jättesvårt att begränsa sig. Men jag kanske får korta ner det lite? Du verkar ha hittat ett bra tempo med skrivande alltså. Jag är nästan snart klar också. Imorgon eller övermorgon kanske. Vi får se.

  3. Det är inte så strikt med sidorna, det är inte som att dom inte läser den 7:e sidan bara för att man skrivit fler. Men jag tror jag fixar det på 6 sidor. tempo och tempo.. kanske det? Det har ju visserligen tagit mig x + y antal timmar hittils. Sen när jag är klar så måste jag ändå gå igenom allt och skriva exakt rätt refereser för det har jag inte brytt mig om från början, vilket kommer ta en jäkla massa tid! Vilken film valde du till den där andra uppgiften förresten?

  4. Döda poeters sällskap. Kom till mig så fort jag uppfattat vad uppgiften gick ut på. Tyckt att kollisionen mellan gammal pdagogik och lite mer modern hade mycket att ge. Så det har jag skrivit om. Bra det där med sidorna. Jag har suttit kanske 15 timmar sen i lördags, med hemtentan och så med den där andra uppgiften. Lär sitta minst 5-10 timmar till. Hoppas det blir bra. Ska bli helt underbart att få fira att kursen är slut sen på lördag. Fest som fan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.