Halloween, flytt, m.m.

Sitter på stadsbiblioteket i Södertälje. Hade tid hos tandläkaren kl. 8.00. 8.15 var jag klar, kostade 600 kr. Inga hål eller nåt. Har min andra visdomstand någonstans mellan käkbenet och tandköttsytan, men det är ingen som vet om den kommer tränga ut eller bara stanna kvar den är. Det är sånt som märks. Lider inte av den just nu iallafall. Tåget tillbaka till Västerås går ca 11.46. Så jag har ett tag på mig att surfa lite här, plugga inför föreläsningen i eftermiddag och sen ta mig ut till Södertälje syd.

Kan ju berätta om helgen. I fredags så lämnade vi in hemtentan i pedagogik och sen gick vi på stan och kollade props till halloweenfesten på lördagen. Jag tänkte inte lägga ut några summor på det, men Olivia köpte lite. Sen cyklade vi hem till mig för att flytta mina prylar från den gamla till den nya lägenheten. Jag, Annika och Olivia. Sen hade vi lite idolkväll som vanligt. Johan borde åkt ut.

Sen festen i lördags, ja den var ju intressant den kvällen. Kom till förfesten och blev tillfixad med lite hjälp av Sassy. Lånade ett par svarta vingar av Josse också, men dem fick hon tillbaka senare. Har bildbevis som kommer senare, har ju inget internet hemma just nu. Sen så mådde vissa dåligt och jag var med och fixade med det. Sen kom jag iväg för sent till kåren, så jag kom inte in, slutade med efterfest hos Andy. Nu måste jag nog gå och plugga.

Andra bloggar om: , , , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.