Grymt!

Idag har jag varit grym! La mig 00.30 utan datorer på och stängde av el och allt. Gick upp 08.30 och fixade iordning mig, sen var det dags för läsning ur kurslitteraturen. Kände mig duktig och gick till och från föreläsningen, handlade och sen hem och fixa käk. Nu har jag unnat mig en chokladkaka, från euroshopper förstås. Sitter och läser och funderar över seminarieuppgiften som ska vara klar till på torsdag. Vi ska reflektera om hur det vi kallar kärlek kan vara en social konstruktion. Med begrepp ur boken som kan förklara hur detta gått till. Lite oklart vad som gäller, men jag ska nog komma på något.

Andra bloggar om: , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.