Sömnbrist

Mina ögon svider och vill att jag sover mer, men jag har inte tid. Måste börja lägga mig tidigare. Det här GÅR inte. Nu har jag iallafall fått igång allt på datorn med Kubuntu, som det blev till slut. KDE rockar sönder Gnome. Fixar hem lite örongodis samtidigt som jag häver i mig frukosten som består av havregrynsgröt. Måste handla lite så jag har något mer att förtära som frukost. Skulle ha åkt till skolan idag, men jag kände att jag behöver läsa klart boken som vi ska grunda vår seminarieuppgift på. Kan nog börja med uppgiften redan nu om jag vill, men jag vill helst läsa lite mer. Vet inte om jag minns rätt när det kommer till uppgiften. Om jag minns fel, så kanske det inte är så enkelt som jag tror. Får nog kolla upp det.

Det var nog lite både och tänker jag nu när jag läst vad som krävs. Ja, det är bara att sätta igång med läsningen, små steg i taget.

Andra bloggar om: , ,

Intressant

2 svar till “Sömnbrist”

  1. Kde har sina fördelar, men rockar sönder Gnome det tycker inte jag det gör. Föredrar gnome dels för att det just inte är Windowsaktigt utan lutar sig mer åt NeXT-step hållet.

    Tror att de flesta föredrar KDE för det är likt Windows. Däremot så finns det väldigt sjusta applikationer som är KDE-iga. Amarok är ju helt klart den bästa musikspelaren. Den har inga som ens är i närheten…iTunes är helt hopplöst om man jämför..

  2. Ja, jag är lite bekväm av mig och gillar när det är enkelt. Som med samba och mitt linux-windowsnätverk. Och det gjorde det med smb4k för kde. Vet inte om jag hade fått det att funka annars.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.