Konstruktiv kritik

Jag måste få skryta lite. Hämtade ut min hemtenta igår. Fick godkänt, men enligt kommentarerna var jag inte långt ifrån VG. Det som fick mig på fall var min bristande kunskap om referenshantering och att jag inte refererat tillräckligt till kurslitteraturen. Vilket jag absolut håller med om. Men nu till det roliga.

Om min argumentations och analysförmåga.

Du har en mycket god förmåga och får med det relevanta och diskuterar begreppen på ett uttömmande sätt.

Bådar gott inför framtiden, nu vet jag vad jag ska tänka på nästa gång jag skriver en hemtenta.

Andra bloggar om: ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.