Julmarknad på stan

Jag vaknade lite sent, men ska ner och möta några klasskompisar nere på stan, det är visst julmarknad på stora torget. Ska se om det kanske finns något roligt man kan hitta där. Annars är det väl mysigt att bara gå runt och kolla, sen måste jag hem för att tvätta och så tänkte jag iallafall börja med att flyttstäda den gamla lägenheten. Borde inte ta alltför lång tid. Det är ju ändå bara 21 kvm.

Ska in på classe ohlsson och se om de har nån schysst liten ljusslinga för en billig slant med, som jag kan sätta upp ute på balkongen. Måste tänka på att det ska vara en lång sladd in till kontakten med. Annars funkar det ju inte.

Andra bloggar om: ,


Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.