Tenta och utgång!

Stackars min hand! Vilken jävla pärs det var att skriva, skrev ca 12 sidor med text. Och jag som redan innan skriver med så mycket tryck att jag knappt pallar att anteckna på föreläsningarna, fick skriva dubbelt så mycket än vad jag brukar skriva då. Ja, men nu är det gjort iallafall och det känns bara så jävla skönt! Hallelulja! Åhhh! Jippi!

Tror att det kan ha gått vägen. Men man ska inte ropa hej förrän man är över ån. Så jag ska låta det vara osagt egentligen. Men det känns inte som att det gick åt helvete. Om jag har fått full pott på det jag svarade på får jag 28 poäng, men det är inte särskilt trovärdigt. Tror mer på att jag får strax under 20 poäng. Eller så får jag 22-23 nånting. Kan lika gärna få bara 16 eller i värsta fall typ 13 🙁

Det kan ha gått lite hursomhelst. Satt iallafall i 4 timmar och 30 minuter och knåpade ihop mina svar. Jikes, vad skönt att slippa det där nu. Hoppas verkligen jag slipper omtentamen. Vi var ju tvungna att gå ut och fira den avklarade tentamen, så efter att jag var klar gick jag hem till Sassy och åt lite pizza och sen droppade in en massa folk på förfest, sen gick vi ut på Konrad och dansade och hade oss. Jag var självklart nykter. Fast det bjöds på en massa gratissprit. Vart något av en frestelse, men jag höll undan.

Nu blir det ett avsnitt battlestar galactica och sen sova.

Andra bloggar om: , , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.