Masspsykos

Tränat, pluggat allt inför föreläsningen imorgon. Samt strukit över en massa och gjort lite fina noteringar i kanten. Ska fortsätta i denna anda efter föreläsningen imorgon. På biblioteket. Samt skriva in de eventuella anteckningar jag gör. Förstås. Ska försöka mig på att bli jätteeffektiv. Får se hur länge det håller i sig.

Var på ett pass på Friskis idag med, lika jobbigt som på ki box fast utan slag och sparkar. Svetten lacka och jag flåsa. Förhoppningsvis leder allt detta hoppande till ett bättre flås. Det är lite av masspsykos som sker när man gör rörelser i grupp. Känns så, men på samma gång är det grymt. Grymt flow.

Hade adventsmys i söndags med, åt pepparkaka och drack julmust så det stod härliga till. Sen spelade vi TP och såg på Pirates of the Caribbean, Nu ska jag sova. Gonatt.

Andra bloggar om: , , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.