Blivande fadder

Wow vilken dag. Vaknade efter ca 5.5 timmars sömn. Trött som fan, men jag kom iväg som jag skulle. Var dock skittrött på föreläsningen. Sen hade vi rast och då fick vi veta att tentan var rättad och klar. Fick hjärtklappning och gick och kollade resultatet på listorna utanför ISB. Jag klarade mig! 17.5 poäng. Hade 5.5 på en av essäfrågorna. Grymt skönt.

Sen så var det dags för lunch och seminarie.

Innan dess tog läraren upp lite saker som jag kände igen alltför väl. Var lite tagen av det hela. Men jag antar att det blir så när man inser saker. Efter seminariet var det informationsmöte om fadderskap. Vi har ju intag av en ny kull med beteendevetare nu i januari. Hade egentligen bara tänkt gå dit och höra vad som förväntas av en fadder, men det slutade med att alla som var på mötet skrev upp sig för att bli faddrar. Ska bli intressant.

Nu ska jag sova, först ska jag bara skriva klart ett inlägg på miljöbloggen. Kolla gärna in det jag skrivit och se om du har något att komma med.

Andra bloggar om: ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.