Mycket i skallen

Seminarie om neuropsykologi i Eskilstuna hela dagen. Jag var skittrött och höll på att somna. Direkt till styrelsemötet för Beware. Kom hem nån gång efter 18. Vem har sagt att det inte är full rulle som student? Ja, det beror ju på hur man väljer att ha det.

Började dagen med att se på lucia på tv2 och det var så fint. *snyft* Jag fick en riktigt mysig luciamorgon, med rätt stämning och allt. Men det var dock allt. Hade det inte varit för den där stunden imorse hade det här varit en helt vanlig dag. Vilket det kanske egentligen är, men ja.. det var trevligt.

Är rätt trött, har inte fått någon bra sömn de senaste två dagarna. Har börjat falla in i mina gamla mindre bra mönster. Men ikväll ska jag lägga mig hyfsat. Har inte heller haft någon ork att laga till någon riktig mat, men det kanske hänger ihop. Som en ond liten cirkel.

Har ett ton med läsning att göra med, har varit slarvig och fuskat. Men imorgon ska jag sitta hela dagen. Sen iväg och träna. En heldag helt enkelt.

Jag har tusen olika saker i huvudet egentligen. Fattar inte hur jag får något gjort egentligen. Det är tv-serier, bloggar, miljöprojekt, begrepp, kurslitteratur, musik, filmer, föreläsningar, seminarier, kassörgrejer, faddergrejer, mig själv och min relation till omvärlden.

Kanske ska försöka strukturera upp tillvaron bättre på något sätt. Så att jag kan bli mer effektiv. Ja, kan ju alltid försöka.

Andra bloggar om: , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.