Pensionär!

Morsan ska bli pensionär! Fick jag veta idag. Vilken grej. Inte för att hon inte förtjänar att få avtalspension, men ändå. En rätt så stor grej. Undrar vad hennes planer är. Umgås mer med barnbarnen, ta upp någon hobby på fulltid eller hitta på något helt nytt kanske. De vill ju skaffa sig bredband så hon kanske kan lära sig mer om det. Ja, i sommar lär hon ju ha en hel del att fråga mig om när jag bor hemma. Om de nu skaffar bredband, brukar ändra sig från gång till gång. Har kollat upp deras alternativ nu när de är kopplade till stadsnätet. Finns bra möjligheter. Fixar det nu i jul tror jag.

Sitter för tillfället i skolans bibliotek, som mången gång förr. Det är här jag är som mest effektiv, så jag pluggar en massa. Har läst ett helt kapitel och är inne på mitt andra nu, så jag kommer ha läst det som ska vara läst tills imorgon, känns mycket bra. 🙂

Ki box ikväll som vanligt.

Andra bloggar om: , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.