Många inlägg har det blivit

Innan bloggar fanns så skrev jag dagbok på lunarstorm, vilket de som känner mig nog känner till. Om det som jag skrev där kan räknas som inlägg i en blogg så har jag bloggat sen år 2000, De flesta, alltså majoriteten av de som bloggar idag, har bara hållit på i ca ett år, eller så i runda slängar. Antalet inlägg de har publicerat ligger kanske runt 500.

Jag ser det som en del i min historia. Det jag skrivit om mitt liv. Allt som jag har gått igenom de senaste 6,5 åren. I april är det 7-årsjubel. Antal inlägg har passerat 2000 och är på väg mot 2100. Kommentarer är inte så vanliga, har 252 stycken varav flertalet är mina svar på andras kommentarer.

Men för att komma till poängen, så är det nog inte så väldigt många som skrivit så mycket. Sen är jag medveten om att kvalite är mer värt än kvantitet. Men jag kan inte annat än skriva som jag gör. Hur ointressant och tråkigt det än må vara. Fast jag tycker inte det är det.

Jag är iallafall att fenomenet blogg kom till, för det har öppnat upp för en hel värld av möjligheter.

Andra bloggar om: , , , ,

Intressant

2 svar till “Många inlägg har det blivit”

  1. Ja, det är ju typ samma sak idag, men på den tiden då jag började skriva, så kände jag inte till begreppet blogg. Det blev mer känt för mig i början av juni 2005.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.