Eragon

Nu har jag sett den! Eragon. Helt okej, böcker är dock mitt favoritsätt att uppleva fantasy på måste jag säga. Det blir så mycket mer detaljrikt på något sätt. Det blir lite för lätt med att se sagor som denna på film. Fast visst fanns det vissa scener som var alldeles betagande vackra och häftiga. Men det är främst personernas karaktärer som saknas i filmer. De kommer liksom inte fram på samma sätt som i en bok. För i bokens värld kommer man rakt in i deras tankegångar, man förstår dem bättre. Ska testa någon ljudbok någon gång och se hur det är.

Andra bloggar om: , , ,

Intressant

2 svar till “Eragon”

  1. Är inte poängen med Eragonfilmen häftiga effekter och snygga scener, typ? Det är det intryck jag har fått av att se trailern, i alla fall.

    //JJ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.