Hur vet man?

Ibland undrar jag över varför det blir som det blir, finns det någon mening med det hela?
Är det meningen, så man fattar, eller förstår. Eller handlar det enbart om orsak och verkan. Att man är som man är pga något som hänt innan. Men då kan ju det finnas en mening med varför man är så som man är. Men ändå inte. Det finns en orsak, men kanske inte en mening. Eller så kommer man hitta på en mening som passar in i ens sammanhang i framtiden. Analysera och komma fram till vad som orsakat vad och komma underfund med hur man kan dra bästa nytta av det hela. bara genom att förstå sig bättre sen. Och lägga sånt som man inte fattat bakom sig, börja om på en ny sida i sin livshistoria.

Andra bloggar om: , , ,


Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.