Obeslutsam, jag?

Jag är villrådig, har så mycket saker jag kan göra så det blir inget gjort. Snacka om I-landsproblem. Säg till mig att jag ska plugga, ja då gör jag något annat. Säg att jag kan läsa en bok, nej då tänker jag att kanske ska jag göra nåt annat ändå. Eller så kan jag se en film, nej, kanske nåt avsnitt ur en tv-serie. Städa, laga mat, träna, eller kanske sortera musik? Nej. Jag kan inte välja. Skriver om min obeslutsamhet istället.

JAAAAAAAAAA!

Nu får jag ta och rycka upp mig. Jag ska läsa ur min psykologibok, ja det ska jag. Banne mig, det ska jag.

Jag ska bara…

Andra bloggar om: , , , , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.