Iiih

Idag var jag skittrött när jag gick upp, satt uppe halva natten och installerade massa skit på datorn. Skitkorkat, men vafan nu är det gjort. Idag tog jag bussen igen. Nästan en hel hundralapp på buss, det är smart när man inte har så mkt att röra sig med, men vad gör man inte 😉

Nu har jag även köpt och installerat min 26″ slang. 😛 Så jävla skönt att cykeln äntligen funkar som den ska. Nu ska jag bli hurtve igen. Sen när jag får pengar ska jag köpa gymkortet, så jag och Olivia kan pumpa bumpa.

Igår hade jag besök. Det var en mycket trevlig dag. Med skratt och god mat och lite krångel och ja, men det blir nog bra 😉 Det ni. Känns fint. Mmh. Nu ska jag förflytta mig till sängen och plugga lite, så jag kan vara med imorgon på föreläsningen och seminariet.

Ja, idag på föreläsningen kände jag mig väldigt träffad av ett exempel, det hade liksom lika gärna kunnat vara jag, även om det inte var exakt som i exemplet. Nästan så jag blev lite ledsen i ögat faktiskt. Men det är grymt intressant med utvecklingspsykologi. Man förstår sig själv liksom. Fortsatte i den andan senare på kvällen, mycket bra grejer, I say.

Gonatt!

Andra bloggar om: , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.