Morgonhumor.

Ah, vad skönt det är att vakna utsövd för en gångs skull, måste minnas det, så jag lägger mig i tid i fortsättningen. Känner mig någorlunda frisk idag med. Drack ingefärsté innan jag gick och la mig, kanske hjälpte. 🙂

Verkar vara en skön dag ute. Ska bli spännande att pröva cykeln nu. Hade ju ett snett däck förut, men jag tror att jag har fixat till det nu. Så nu kanske däcket inte går in i bromsarna och göra att det känns som att man cyklar i motvind och uppförsbacke hela tiden. Kanske blir lite faart!

Känner mig mer motiverad nu när jag är utvilad med, kanske tilloch med svarar på några instuderingsfrågor. Har ju några att svara på inför tentan och jag tror att det kommer bli väldigt vårt att hinna att svara på alla, samt att jag borde läsa typ alla sammanfattningar i boken och skriva in alla mina anteckningar.

Hade jag varit lite effektiv hade jag gjort det för länge sen, men jag är ju som sagt inte den mest organiserade människan. Som på faddermötet här om dagen. Satt mest och nickade och snackade en massa strunt, nu såhär i efterhand vet jag inte vad jag skulle göra. Men det löser sig.

Rödbets och feferonimilkshake med jordgubbsmjölk. FTW! Morgonhumor är bra grejer.

Andra bloggar om: , , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.