Att begrava sig i studierna

Idag ska det ske, första gången jag pluggar ganska effektivt hemifrån. Kommer ju få stänga av internet, det har jag ju redan förstått, det funkar inte annars. Sen kommer jag väl känna mig lite smått frustrerad. Men jag siktar på att svara på åtminstone 10 frågor. SÅ om någon undrar varför jag inte svarar. Ja, jag pluggar. Måste verkligen, om jag vill klara tentan på söndag. Kul dag att ha en tenta på. Inte för att jag har något bättre för mig på lördagen eller fredagen. Eller idag 😛

Kan tänka mig en hel massa som är roligare att göra, men ja.. Ibland får man offra sig. Nu ska jag begrava mig i böcker.

Andra bloggar om: , ,

Intressant

2 svar till “Att begrava sig i studierna”

  1. Introduktion till psykologi. Det är typ de fyra perspektiven inom alla grunder. Inlärning, minne osv. Även utvecklingspsykologi. Kowalski & Westen. 😛 Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.