Kan inte sova

Varför är jag nervös för? Eller är jag det? Kanske bara inte kan sova för att jag sov till 13 igår. Eller så är det allt godis jag åt igår kväll. Sugarrush och man kan inte sova. Nu har jag iallafall fått pengar, så jävla skönt. Blir gymkort, så jag kan träna inne på gymmet med O och så ska jag åka lite tåg och sånt. Har lyckats låna typ 3 av 4 böcker som är till nästa kurs. Så jag gör en enorm besparing bara där. 5-600 kr mindre som jag måste punga ut med. Blir en bra månad det här, kan känna det på mig. Särskilt kommande vecka, full rulle.

Är nog lite därför jag är nervös eller nåt. Det är som att börja plugga på högskola en gång till. Fast jag ska vara med och ta hand om de som faktiskt börjar. Men det är ju faktiskt en massa nytt folk. Det är alltid lite spänt då. Men det är på ett jävligt positivt sätt.

Nu ska jag försöka igen. Ska upp 7.30 och iväg och hjälpa till med att skotta fram en bil. Sen till skolan runt 09. Fixa och hjälpa folk komma rätt. Sen ska vi lotsa dem till LF-lokalen coh så fortsätter det hela dagen och kvällen. Osv hela veckan.

Puss!

Andra bloggar om: , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.