Allmänt dravel

Jag har varit busy busy hela dagen lång. Mest kunnat ta det lite lugnt nu framåt kvällskvisten. varför ska det vara så? Trivs jag med det? Jag tror ju att jag gör det. Men inte på heltid. Det skulle jag aldrig orka i längden. Eller så skulle jag det, med lite mer regelbunden sömn, matätning och motion. Har haft hyfsat med den varan nu idag.

Ska bara lägga mig inom en timme så blir det bra. Tvätta imorgon liksom. Sen iväg till plugget på bopkbytardag, hjälpa mina nya elever med deras nolleuppdrag och tårtbakning så de får poäng på fikakvällen. Vet inte hur mycket de bryr sig om att vinna, men de måste ju iallafall försöka. 🙂

Jag ska försöka läsa lite i min roliga ”Varför vetenskap?” Och ja den är faktiskt rolig och intressant. Hoppas de övriga är roliga med. Annars får jag väl läsa de ändå. 😛 Inte mycket att göra åt. Ska försöka att tillägna nästa helg till lugn och ro och läsa litteratur. Har för mig att det har lugnat ned sig då.

Sen måste jag börja sikta in mig på att fixa med bokföringen för linjeföreningen med, så jag inte sitter där handfallen och får panik alldeles för sent. Ska inte vara helt omöjligt nu när jag fått de kvitton som fattades innan. Ja, det ska jag ägna några timmar åt senare i veckan.

Min egen ekonomi ska vi inte tala om, tror jag har hål i pengabörsen, det fullkomligt trillar ur massvis med stålar hela tiden känns det som. Är det inte det ena är det det femte. men men, det löser sig, det ordnar sig, det kommer fixa sig.

Har iallafall fyllt på karmakontot för ett tag framöver. Nytt begrepp myntat av självaste Timbuk! Btw, jag är i full gång med att säga upp mitt liv totalt i Södertälje, alltså min lägenhet där. Så i vår blir det till att packa in allt som är kvar där och ta det hit, lär bli trångt, men mysigt att ha alla sina ägodelar i samma stad.

jau jau jau.

Btw 2, ibland svänger det snabbt, men det är okej ändå.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.