Får jag vara kvar?

Astra Zeneca ska dra ner 3.000 jobb, skrev de på PS nyheter igår. Och när jag såg det idag när jag läste min mail, så var det ett litet VA! som undföll från mina läppar. Hur ska det gå för mig då? Gör de sig av med mig då, som är tjänstledig? Har det ens något med mig att göra när det är mest produktionen som drabbas. Får min syster jobba kvar, osv. Många frågor. Mindre få svar.

Ja, det blir väl som det blir, men det vore skönt att ha klar jobbet så man kan jobba på sommaren och få in lite pengar då. I värsta fall blir det till att söka sommarjobb för fullt. Kanske kan hitta ett här i Västerås så jag kan bo kvar här på sommaren med, utan att behöva slänga iväg katten till nån annan.

Det löser sig!

Andra bloggar om: , , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.