Favorit i repris

Den sanna världen

Detta skrev jag för 1,5 år sen, när jag inte ens hade börjat plugga på högskola. Satt och läste igenom det idag och blev lite imponerad över mig själv. Inte så lite egentligen. Läs det gärna och kom med en kommentar.

Att man vet så mycket som man inte ens vet att man vet. Det är mycket genom observationer och empiriska slutsatser som jag kommit fram till mina tankar om detta. Och det är ju så man ska gå tillväga. Precis som i kursen jag läser nu, forskningsmetod. Ska försöka mig på att läsa lite mer i de böckerna nu.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.