Melodifestival? Icke!

Jag funderar på om jag ska bojkotta melodifestivalen ikväll.
Att jag ens tänker på det är illa nog. Klart jag ska. Haha.
Vem fan bryr sig om den skiten? Typ halva Sverige.

Kulturbloggen resonerar kring vad som får oss att vilja se på skiten år efter år.

Andra bloggar om: , , ,

Intressant

4 svar till “Melodifestival? Icke!”

  1. Trodde att jag för en gångs skull var in the clear. Ensam hemma = INGEN jävla melodifestival. Men så messade syrran och bjöd hem mig på festivalkväll med käk och grejer. Fan också, jag funderar allvarligt på att tacka nej. Även om familj och gratis mat alltid är schysst…

  2. Det är okej att se på det om man är i rätt sällskap, man kan ju alltid sitta och såga alla jubelidioter som ställer upp. Eller så blir man positivt överraskad av nåt bidrag.

  3. alla kommer att sitta bänkade framför tv,n efter en god middag tillsammans med massor av goda vänner.det är väl kul att det har blivit en sån stor grej av detta. själv är jag uppväxt med schlager,mina föräldrar rubbade av sig ganska mycket av schlager febern och nu gör jag likadant för mina barn.
    mvh anders

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.