Framtida val

20/24 lyckades jag kladda ihop på tentan, men typ halva klassen hade fått VG, så på något sjukt sätt kändes det inte lika mycket värt. Det blev liksom inflation. Men jag ska ju inte klaga, hade färre fått VG hade ju inte jag varit en av de som fått det. Men jag är sådär löjligt tävlingsinriktad och vill vara bäst och nu fick jag ju inte vara det.

Mn jag ska vara mer än nöjd, fick fina kommentarer på mina svar. Inte mindre än 3 poäng av 4 per fråga. Så det är inte alls illa. Ser fram emot nästa del inom psykologin, den med personlighets och socialpsykologi. Kan avgöra mina framtida kursval. Vad jag vill inrikta mig på. Kanske ska sikta på att komma in på både sociologi och psykologi på b-nivå, vi får se.

Ska ta mig en titt på utbudet först.

Andra bloggar om: , , , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.