Tack Twingly

Jag läser hos stationsvakt om saker jag själv funderat på. Hur Aftonbladet och Expressens artiklar om diverse prylar diskuterats och länkats friskt hos de bloggar som representeras på Bloggportalen och jag håller med. Tacka vet jag Twingly. Säga vad man vill om AB och Expressen, men deras journalistik är inte av någon större klass. Mest sensationer och chockrubriker. Vilket leder till att man blir deprimerad över hur det står till med världen och framför allt svenska folket.

Det Twingly gör är att rensa upp lite bland den skvallerstinna delen av bloggosfären som förekommer på Bloggportalen. Vilket jag tänker göra mitt bästa att hjälpa till med. Jag ska utan att tveka använda mig av SvD, DN och övriga tidningars webbartiklar för att beskriva de inlägg jag skriver om. Det kommer ju förekomma en eller annan länk från skvallerpressen, men om det går ska jag använda morgonpressen istället för kvällspressen.

Nu kan det ju verka otacksamt mot Bloggportalen men vad har jag för skyldighet att använda mig av AB bara för att jag använder Bloggportalen, inga alls, så jag känner inget ansvar för det.

Det jag däremot känner ett ansvar inför är att uppmana andra bloggare att använda sig av morgontidningarna i främsta led, när de länkar nyheter. Kvalitén och trovärdigheten är mycket större och jag tror det leder till bättre kunskap och fakta om de nyheter som kommenteras.

Någon som håller med?

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.