another day in the life..

Vaknade 09 istället för 07. Kom till skolan runt halv elva. Träffa på T och A där, de pluggade inför sin omtenta. Jag satte mig och började svara på mina egna intervjufrågor, eftersom P är segare än knäck och kola. Sen så fick jag lite dumma förslag om att gå på ett pulsmedelpass. Så jag packade ihop mina prylar och gick och åt, stötte på några av de från nya klassen. De som jag var fadder åt alltså.

Sen till kåren och hittade Ordf. P och fick svar på lite saker jag behövde veta, skönt att få det ur världen. pratade med f.d kassören M också innan dess och hon har gått med på att hjälpa mig nån dag när hon kan, så jag får årsredovisningen klar. Skönt!

Sen cyklade jag hem och hängde några timmar, innan det var dags att cykla till gymmet. Kom visst i sita sekund, fast jag tyckte att jag var ute i god tid, tji fick jag. Men jag hann ändå. Mycket folk på det passet och det var både kul och jobbigt. Mycket flow och sköna övningar. Sen cykla hem på det, kan ju inte klaga på motionen jag fått.

Nu på kvällen har jag sett lite Rome, Battlestar galactica och Desperate Housewives. Ska lägga mig i sängen och gå igenom lite anteckningar från statistiken inan jag somnar. Sen ska jag sova och så börjar allt om igen. Men först måste jag visst fixa matlåda med. Koka ris och steka fiskpinnar. Koka makaroner och steka falukorv. Shit alltså, varför åt jag upp all köttfärssås och spaghetti för?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.