Sambandet mellan sex och socker

Idag slog det till en sträng i skallen på en klasskompis. Man kan säga att hon slog huvudet på spiken, klockrent. Jag har själv inte sett sambandet, men när hon sa det så var helt plötsligt så övertydligt det bara kunde bli. Jag är inte som den genomsnittlige mannen som tänker på sex var 6:e sekund eller vad det nu är. Snarare var 6:e dag. Då kan man ju undra vad det är för fel på mig.

Jag kompenserar. Ganska så fett. Det är så sant som det är sagt, jag tänker mer på socker och sötsaker, choklad, bullar, kakor osv än på sex. Jag menar rent logiskt, varför tråna efter sex som är rätt svårt att få till, iallafall enligt min erfarenhet. När man kan gå till affären och köpa något som är minst lika tillfredsställande..

Ja, det är rätt illa..

Andra bloggar om: , , , , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.