Helvete också!

Tidig morgon, väntar på att någon som bokat de första tvättpassen mellan 07-10 ska komma och tvätta. Eftersom jag inte hann hämta ut tvätten igår. Förstår liksom inte varför jag skulle vara så korkad. Det är ju så kul att gå upp klockan 07 på en lördag. Eller så kanske inte. De som har bokat tvättpassen verkar ju inte direkt tycka det. De har ju inte dykt upp. Varför bokar man då passen? Kunde de inte bara låtit bli, så jag kunde ha tagit ett och liksom hämtat ut kläderna, som ju faktiskt är torra och klara för förvaring i garderober och byrå.

Hmm, märkte just att det inte ens går att boka de tiderna, så jaa.. vad fan gör jag uppe? 🙁

Nej, istället får jag sitta här och väntas på att någon ska börja tvätta. Fast jag får väl skylla mig själv med. Jag har en späckad dag framför mig. Ska till Kåren och fixa i ordning inför jublet som går av stapeln senare ikväll. Sen försöka hinna till bolaget, hem och fixa i ordning sig, måste klippa mig och göra mig fin, till Kåren och förbereda det sista, sen är det mingel. Finmiddag med trerätters, tal och sång, lite lagom sittningsstämning, sen är det dags för kårdisco.

Det ska spexas igen med. Förhoppningsvis är vi några fler denna gång. Vi får väl se.

Andra bloggar om: , , , ,


Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.