influensan fick mig

Mina planer för helgen blev krossade i samma stund som jag insåg att jag gått och åkt på influensaviruset. Jaha, det var bara att stanna hemma. Missa en föreläsning för första gången. Är man sjuk så är man. Skulle åkt till mina föräldrar nu på morgonen, men jag ringde igår och sa att det får bli nästa helg, jag är sjuk.

Skulle ju gått på fest i Rotebro med, men det sket sig. hade varit skoj, men jaja..

Igår kväll fick jag ett oväntat samtal från barndomsvänner som jag inte haft så mycket kontakt med senaste åren. Ska åka till Södertälje nästa helg istället och då passa på att ta igen lite förlorad tid. De gav mig iallafall en update på vad en massa folk från förr hållt på med, det var en sjujädra massa människor med ungar och diverse gamla problem som upprepade sig.

De lever familjeliv, medan jag försöker finna mig själv någonstans på vägen. Vi lever rätt olika.

Andra bloggar om: , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.