Jesus i vårt blödande bröst

Jag råkade snubbla över dokumentären ”Jesus Camp” i lördags kväll i min feberyra. Trots denna insåg jag rätt fort vad det var för skit jag såg. Inte själva dokumentären, utan innehållet. Det var riktigt läskigt att se barn bli indoktrinerade på ett så aggressivt sätt. Allt som sades var liksom helt absurt. För mig som anser att det hela är rätt uppenbart galet, självklart enligt min högst subjektiva åsikt.

I dokumentären tar de även upp fakta som att Sverige är det minst religiösa landet i världen. Fatta hur glad jag är över det faktumet. Hade det inte varit för jantelagen som gör oss till människor som inte vill visa upp sig och tycker att det är okej att bli så bra man kan bli, så hade det varit toppen att leva här.

Trailern till Jesus Camp

[youtube]6RNfL6IVWCE[/youtube]

Bill Maher diskuterar med några gäster om dokumentären.

Andra bloggar om: , , ,

Intressant

2 svar till “Jesus i vårt blödande bröst”

  1. Pingback: Ett eko i mängden » Blog Archive » Ateister i USA

  2. Pingback: Fakta om Evangelism at Ett eko i mängden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.