Hilde Hilde Hilde!

Jag hade en dröm i morse, jag drömde att jag fick VG på statistiktentan, att jag hällde ut läsk och frågade mina klasskamrater om deras tentor. Kan jag alltid hoppas på en sanndröm, isåfall fick jag 26 poäng på tentan. Ska berätta om det stämmer sen. Tror gränsen för just VG gick vid 25.

Ska iväg till kåren senare och fixa med den här jävla årsredovisningen så jag får den ur världen med. Kommer kännas så jävla underbart. Sen är det fika med Britt som bjuder på smörgåstårta 🙂

Borde kolla igenom det som ska vara läst till imorgon med.

On the brighter side. Jag hade inte så jävla ont i huvudet imorse när jag vaknade. Har fortfarande inte tagit någon tablett mot värk, ska ta en strax men det lär bli en av de sista. Man ska inte äta sånt här mer än 5 dagar i rad. Är inne på just femte.

Måste kontakta hon med lägenheten jag blivit erbjuden med. Så jag kan gå och kolla på den, så jag kan tacka ja!

HILDE HERE I COME!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.