Hemmahelg

Ännu en helg till ända. Varit ute och flängt runt. Kom hem efter en helg hemma. Hemma hemma. Träffat folk, gått ut på krogen och myst med familjen. Har fått beställa bredband åt föräldrar och även installerat en skrivare och trådlöst internet. Nästa projekt är att uppgradera deras dator, den är lite ur fas, med Windows ME och enbart 128 mb i ram.

Själv då? Min dator behöver lite mer RAM den med, nån annan gång.

Fick nys om en väldigt lukrativ historia av syrran. Hon har ju lite insiderinfo från jobbet som jag helt enkelt missar nu när jag inte jobbar. De är rätt dåliga på att informera oss som är tjänstlediga. Det kan vara så att det inte gäller mig, men det är helt klart värt att undersökas.

Det handlar om ett uppsägningsavtal som de erbjuder folk att söka. Eftersom det går mindre bra just nu, vill de gärna bli av med en hel del överflödig personal. Vilket jag passar in som förmodar jag. Om det nu gäller min avdelning, jag är ju inte direkt inne på produktion längre, som innan när jag jobbade i fabriken.

Jag ringer och hör mig för imorgon helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.