Tabeller och strulande nätverk

Sitter och försöker få till tabeller i min fina blogg men det vill sig inte riktigt. Fast det verkar fungera som jag vill nu, Vad trevligt. Klockan är ju rätt mycket och jag har kämpat med både trådlös uppkoppling och det här ett bra tag nu. Äntligen funkar det här iallafall.

Förstår inte alls vad som är fel på min router eller om det är den här sabla datorns trådlösa nätverkskort som håller på och jävlas. Har dessutom ett par föräldrar hemma i Södertälje som vill få igång sitt trådlösa bredband. Inte mycket jag kan göra åt det här. Mn jag får väl åka hem och hjälpa dem om det inte löser sig. Känner mig lite ansvarig som tvingar på dem all denna nya krångliga teknik.

Men som jag sa till dem, det kommer funka, bara jag får kolla på det med egna ögon liksom. Trixa lite. Apropå att trixa. Jag måste få ihop den där jävla budgeten så jag får det ur världen snart. Idag är ju åtminstone bokföringsåret slut, så nu kan de inte komma med fler jävelskaper. Alltid något.

Sen överlämning, men den kommer bli mycket enklare än den jag fick. Bara gå till banken och fixa nytt konto till nya kassören. Men det får vänta ett tag.

Blev väldigt glad då jag äntligen blev ersatt. Visste inte om att det fanns någon som var intresserad av att vara kassör, så det var en glad överraskning för mig som inte vill vara det längre.

Det var sannerligen ett intressant årsmöte.

Andra bloggar om: , , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.