Ett steg närmare

Heja heja SSK! Trots att de inte lyckades slå Malmö i Torsdags så håller de drömmen vid liv.

Artikel i DN

Genom att slå Skellefteå har de nu chansen att åter igen komma tillbaka till elitserien. Efter vad jag kallar en lysande säsong i Allsvenskan, med total utklassning av resterande lag så tror jag de är redo att komma tillbaka och växa än mer som lag.

Ett lag som SSK ska vara i högsta ligan, tycker jag, även om jag är aningen partisk. Vore kul om de kunde göra om bedriften för två år sen. Då de faktiskt slutade på tredje plats i slutspelet. Nu får vi ju se om de lyckas med det, de har ju en tendens att falla under trycket, men det vore kul om de kunde lyckas.

Andra bloggar om: , , , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.