Tågtider

Sitter just nu på Centralen i Stockholm och väntar på att mitt tåg mot Södertälje ska åka. Om ca 40 minuter avgår det från Stockholm C. Tills dess får jag sitta här och roa mig med internet till låns. Jag visste inte att det var två timmars väntetid i Eskilstuna, så när jag kollade tågtider imorse så blev jag lite lätt överraskad. Bestämde mig för att ta tåget till Stockholm och sen ta Intercity vidare till Södertälje. Det är ju billigare än pendeltågen numer. Kostar 48 kr och tar bara hälften så lång tid. Mycket bättre komfort också.

Enda nackdelen är väntan dock. Men vad gör man inte. Nu kommer jag ju inte som mest billigt undan, men vafan, jag kommer hem utan att behöva ruttna i två timmar i sketna Eskilstuna. Där jag inte känner en kotte. Stockholm kan man iallafall gå runt på stan och spana på folk. Eftersom ingen är här direkt.

Nu vet jag dock inte vad jag ska göra online i 35 minuter till..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.