Det här med Valborg

Jag känner mig alltså väldigt kluven. Det är så mycket med att man ska festa och allt ska vara så jävla mycket röj, fattar egentligen inte. Jag har ingen som helst lust. Samtidigt som man känner pressen att göra något som är kul. Men ja, vad ska man göra? Det är nästan så att man vill bojkotta hela skiten. Särskilt med min ekonomi. Har precis betalat mina böcker till kommande kurs. Har fortfarande räkningar på 566,50 kvar. Som dras på autogiro imorgon. Sen har jag inte så värst mycket kvar. Visst jag har stoppat undan en tusing till mat, men ja. Det lär bli en snål månad.

Huvudsaken jag har till mat. Apropå det, kanske ska äta lite frukost.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.