Muntlig tenta

Det blir första gången för mig. Men kvart över 3 ska jag sitta och diskutera i en liten grupp om kunskap, lärande och demokrati. Ska iväg till skolan snart och lägga upp lite och förbereda mig. Vi får använda oss av böckerna och anteckningar, så det borde inte bli alltför jobbigt. Bara man kommer igång och får igång en bra diskussion. Enda problemet är om de i gruppen inte är så pratsamma. Men då får de fan step it up.

Jag ska äta upp min frulle, duscha lite snabbt, packa det jag ska ha med mig hem till Södertälje. Mest lite kurslitteratur att läsa på tåget. Bra att ha börjat på nästa kurs, så man är förberedd. Måste verkligen bli bättre på det. Sen skadar det ju inte att böckerna är intressanta.

Sociologi FTW!

Sen på fredag ska vi fira min syster som fyllt jämnt. Tyvärr måste jag åka hem på kvällen för att kunna komma med på internatet på lördag, vi åker halv åtta så sova i Västerås är ett måste.

Andra bloggar om: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.