Kul att slava?

Vakna, gå upp och göra det jag gör på morgonen. I princip leka med datorn. Fundera och tänka på vad dagen har att erbjuda. Äta lite frukost. Ska jag åka på utvärderingen eller inte? När O ringde och frågade om jag kunde följa med på generalsmötet så var det lika bra att köra på allt.

Så jag var tvungen att köra igång med frågorna inför seminariet imorgon med. Har hälften kvar nu dock och jag känner mig mer än lovligt trött. Mest i huvudet. Om två timmar bör jag sova. Så jag bör skriva svaren, vilket inte borde vara några problem. Ska bara göra det också.

Har alltså varit på två möten idag. Lilla jag liksom, som aldrig hållit på med sådant här. Har jag verkligen hamnat rätt nu? Verkar inte bättre. Och så ska jag jobba på kåren imorgon eller slava som det så fint heter. Lär bli en intressant upplevelse. Alla säger att det är jättekul, men jag vet inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.