Lång dag

Har det känts som, har fått en hel del gjort.

Var hos syon och snackade lite om tankar jag har kring min utbildning.
Kommer nog bli bra det där, måste hela tiden tänka på vart jag ska och vad jag vill.
Men så länge jag gör just det så kommer det bli bra.
Sen satt jag och kollade in det vi ska ha läst till senare idag och spana in en fråga på hemtentan.
Känns som jag har koll på svaren, ska bara fatta vad jag svarar med.

Sen var det generalsmöte och planering och sen åkt jag hem, åt och la mig i sängen och somnade.
Börjar bli härdsmälta i mitt huvud just nu. Så jävla mycket känns det som, men det är ändå inte så farligt kan jag själv tycka.
Men det handlar kanske om att jag tänker på annat som andra ska göra som jag inte vet om det görs eller så.

Finns ju en del att ta tag i och jag gillar inte när det inte händer något, då får de gärna ge mig den uppgiften så det händer något. Speciellt när jag ser så mycket potential. Usch vad jag yrar, det kanske inte alls är så som jag uppfattar det. Jag har haft fel förr.

Imorgon är det föreläsning, sen lunch och plugg fram till faddermötet vi ska ha på eftermiddagen, där jag ska ta beställningar av overaller och tröjor. Jag står först i listan på overall. Tröjan har jag redan. Fast nu kom jag på att jag just gjorde en budget för den här månaden och jag har inte alls några pengar över till denna overall. 🙁 Ja, vi får väl se hur det blir med den saken.

Grejen är att pengarna kommer, men det dröjer, eller så vet jag inte när de kommer. Det går säkert att lösa på något sätt.

Nu tänker jag släppa allt sånt och sova. För även om jag just sovit en massa timmar på kvällen är jag slut i huvudet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.