Ändrade planer

Skulle inte flytta helt och hållet förrän om två veckor, men nu blir det av till helgen. Hela flyttlasset. Kommer bli alldeles toppen, det är ju bättre att flytta allt då och så blir det mindre stressigt med. Så nu har jag lite att packa, nog för att det mesta är nerpackat. Mina kläder ska ner och resten av köksprylarna och diverse badrumsprylar.

På fredag börjar jag köra kartonger, efter att jag hämtat nycklarna. det tror jag man får göra efter 12. Sen åker jag hem till Södertälje för att på lördagen packa in det som är där, antingen i en hyrd lastbil eller en buss från pappas jobb. Sen hit igen och packa ur de sakerna i nya lägenheten och så till Vallby för att transportera det som är kvar här. Sen iväg med det till nya lägenheten och packa ur det. Sen är det klart.

Andra bloggar om:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.